Windows ser bedre ud i det rette lys

-

I årevis har vi hørt om, hvor vigtigt det er med en ordentlig mus og et ergonomiske tastatur. Og det er det da også for os, der sidder og nørkler meget i Windows. Vi har jo ikke lyst til at få ødelagt vores led og da slet ikke tidligt i livet. Men nok om det for de fleste har lært denne lektie igennem mediernes indoktrinering heraf og alle de arbejdsskader vi har hørt tale om igennem årene.

Hvad med lyset?

Når man sidder foran skærmen er baggrundsbelysningen enormt vigtig, men hvor ofte hører du om det på Windows kurser og konferencer? Her er det vigtigt, at vælge de korrekte pærer både for at opnå det rette lys, men ikke mindst for at bruge så lidt energi, som muligt. Du kan finde et stort udvalg og gode af slagsen til prisen via linket herover.

 

Det er vigtigt at hæve sig

De fleste har også lært denne lektie, men det skal med i artiklen her for hvis du endnu ikke har et hæve sænke bord, så er det bare at få det prioriteret. De er ikke så forfærdelig dyre længere, f.eks. hos Lomax, som også leverer dem til døren.

Et hæve sænke bord er så enormt vigtigt fordi det faktisk svarer til at ryge flere pakker cigaretter om dagen, rent sundhedsmæssigt, hvis du sidder foran Windows uden at få gang i blodomløbet nu og da.

 

Så er der styr på det

Har du styr på de tre ovenstående ting, så kan resten komme bagefter. Det er selvfølgelig også rart med et ryddeligt bord og rene lokaler, men tager vi performance, bekvemmelighed og en langtidsholdbar krop, så er du virkelig godt dækket ind med et ordentligt hæve sænke bord, ordentligt lys og ergonomiske versioner af mus og tastatur. Det behøver ikke en gang være dyrt for at være godt nu om dage, så der er ingen undskyldning.

Related Stories