Hold på styr på dit private økonomi med AceMoney

-

Den hurtigste og mest effektive måde at spare penge på er ganske enkelt at foretage en registrering af alle dine indkomster og udgifter. I stedet for at bero på din bankopgørelse – den er sædvanligvis mindst 24 timer forældet og tager ikke dine regelmæssige udgifter i betragtning – registrerer du hver enkelt transaktion på regelmæssig basis, således at du altid ved nøjagtigt hvor mange rede penge, der er på din konto.

Over tid begynder besparelserne at hobe sig op i hundredtal og tusindtal og efterlader dig bedre stillet på alle måder.

At foretage alt dette manuelt er langsomt og besværligt og her er det din computer og programmer, som AceMoney kommer ind i billedet. Det tager få minutter at downloade og installere softwareprogrammet AceMoney på din computer. Så snart AceMoney er installeret på din computer kan du indlæs alle dine regelmæssige udgående og indkommende poastering (således at du ikke er nødt til at gøre det endnu en gang) og brug så programmet til at registrere alle andre transaktioner, således at du nøjagtigt kan se, hvor du befinder dig med hensyn til din økonomi.

Alt, hvad du forventer fra en personlig økonomipakke er her: Registrér og se transaktioner, fremstil forskellige rapporter og diagrammer til at hjælpe dig med at følge dine forbrug, opstil budgetter, følg investeringer osv..

AceMoney kan også downloade meddelelser fra mange understøttede banker verden over for at hjælpe dig med at få dine konti til at stemme overens, ud over at du endog kan køre en e-business ved brug af programmet, som automatisk kan konvertere e-mail bekendtgørelser, som informerer dig om betalinger fra online tjenester, så som PayPal, RegNow og Plimus osv., til transaktioner ganske enkelt ved at klippe og indsætte.

AceMoney Lite har alle de samme funktioner, som dens større søskende, der betales for, men den arbejder kun med to konti – hvis du har flere, lad os sige opsparinger, kreditkort og aktuel konto, er du nødt til at opgradere til den fulde version.

Denne artikel er forfattet i samarbejde med den norske vildmarksside Villmarksnett.no

https://www.youtube.com/watch?v=2AFOMlhueLU&t=19s

Related Stories