Spor og fjern browser hijacker på din computer

-

Malwarebytes er et sikkerhedsværktøj, som kan spore og fjerne adware, browser hijackers og visse værktøjsbjælker m.m. Du kan downloade Malwarebytes i en gratisudgave, både til Windows og Mac.

Programmet er meget bekvemt at anvende, det ender end ikke i en ZIP-fil, du skal blot downloade, installere og trykke ”Scan”.
Du vil lejlighedsvis kunne se dialogvinduer og forespørgsler under scanningen og disse er der for at informere dig om resultaterne af malware-undersøgelserne. Malwarebytes vil vise al relevant information og hvilke hijackers, eller andre malware infektioner, der måtte være på din computer.

Så snart scanningen er afsluttet, vil Malwarebytes hjælpe dig med at fjerne disse infektioner fuldstændigt. Der er lister over ”problem” indstillinger og mulige malwarespor, alt sammen kontrolleret som standard, men det står dig frit for at browse og nulstille alt, hvad du ønsker at beholde.

Tryk på ”Repair” tasten, når du er parat og Malwarebytes renser alle valgte indstillinger, eller spor og melder klar når du kan genstarte, for at sikre at enhver aktiv adware er fjernet.

Download Malwarebytes

Related Stories