Sidste skoledag – din rejse med Windows er først lige begyndt

-

Sommeren nærmer sig og dermed også afslutningen på uddannelser og nu står den på en masse kostumer sidste skoledag, samt sjov og ballade. Mange studerende har nok brugt Windows i løbet af deres studie og har dermed stiftet bekendtskab med de mange muligheder som man har i netop det styresystem. I en tid hvor Mac vinder mere og mere frem, vil der dog unægtelig være mange som ikke er vokset op med Windows, og principielt have en markant udfordring når man kommer ud på en arbejdsplads, som netop anvender Windows.

Vi har samlet et par gode råd til dig der skal i gang med Windows 10, eller måske bare gerne vil lære et par nye fif.

Windows Tidslinje:
En super handy feature når du gerne hurtigt vil fortsætte hvor du slap – tryk blot på din Windows knap + Tabulator for at bringe featuren frem.

Her finder du en oversigt over hvad du har tidligere har arbejdet med, hvilke apps du har brugt og hvilke dokumenter som du har haft aktive. En af de helt fede features er, at det kan synkroniseres på tværs af computere så uanset om du bruger den bærbare eller din stationære, så spiller det hele sammen.

 

Indbygget beskyttelse mod Ransomware:
En af tidens helt store trusler er Ransomware, som har lagt flere større virksomheder ned bl.a. Mærsk. I Windows 10 er der nu indbygget beskyttelse på de mest vitale dele af dine personlige oplysninger. Typisk er det dine dokumenter, billeder, film og filer på dit skrivebord. Du kan i Windows Sikkerhedscenteret tilføje beskyttelse på flere elementer i dit Windows.

 

Få styr på dine notifikationer:
Windows 10 styrer alle notifikationer via Handlingscenteret. Her kan du indstille hvilke notifikationer du vil have på hvilke tidspunkter f.eks. mails, beskeder via Facebook eller noget helt andet. Det giver dig også mulighed for at slukke for alle notifikationer i perioder, så du ikke får en katte besked fra din kollega under en vigtig præsentation. Kan du ikke finde Handlingscenteret så brug søgefunktionen og indtast “Handlingscenteret” så er du i gang med det samme.

Med disse små fif håber vi at du får endnu mere ud af dit Windows, også selvom du og dine venner er iført jeres sidste skoledag kostumer.

Related Stories