Anmeldelse af VPN-løsningen AVG Secure VPN

-

AVG Secure VPN er et virtuelt, privat netværk, som sikrer din internetforbindelse ved brug af en krypteret forbindelse til at skjule din virkelige IP-adresse og forhindre andre i, at belure din online aktivitet over offentligt Wi-Fi og usikre netværk.

Denne VPN-løsning, AVG Secure VPN, understøtter følgende enheder og operativsystemer:

  • Windows
  • Mac
  • iPhone
  • iPad
  • Android
  • De anvender stærk 256-bit AES kryptering og du kan vælge mellem Open VPN, IPSec & IKEv2 protokoller.

AVG Secure VPN (en forkortelse af Virtual Private Network) giver dig en sikker og privat forbindelse til ubegrænset internetadgang. Den gør det ved at kryptere din forbindelse, således at ingen kan opsnuse din online aktivitet. Resultatet? Sikker og privat adgang til enhver hjemmeside – hvor som helst, når som helst. Det er dine favorithjemmesider, streaming-tjenester og geo-blokerede hjemmesider i udlandet – alle med ucensureret adgang.

Fungerer perfekt sammen med sikkerhedsprogrammer

Antivirusprogrammer beskytter dine enheder, men en VPN-tjenester beskytter din internetforbindelse. Du vil muligvis tænke, at du ikke behøver at downloade en VPN, men uden én er du helt åben for cyberkriminelle, annoncører og endog for leverandøren af din internetservice, som kan snuse rundt i dine browser aktiviteter. Her følger så hvorfor. En krypteret forbindelse betyder, at ingen kan spore, hvad du foretager dig online. Hverken din internetudbyder, chef, eller selv regeringen. Ja, det er virkelig sandt.

VPN-løsningen fra AVG besiddet et højt krypteringsniveau som holder dine data sikre på enhver enhed, selv hvis du bruger offentlig Wi-Fi. Det er nøjagtigt, som det skal være. En VPN betyder ingen overvågning af din online aktivitet, ligegyldig hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan nyde dine favoritshows og andre online tjenester i fred.

Gratis surfing på internettet, det er fint, ikke sandt? Nej, forkert. Offentlig Wi-Fi forbindelser er så usikre, at et barn vil kunne hacke den. En VPN sikrer din forbindelse på gratis Wi-Fi, således at du kan være online og være tryg. Denne artikel er skrevet i samarbejde med TjenPengerOnline.no

Related Stories