Anmeldelse af Avast Internet Security 2021

-

Avast hører til blandt de mest populære gratis antivirusprogrammer på markedet i dag. Det beviser de mange millioner, der bruger programmet til at beskytte deres computere over hele verden.

De har et bredt sortiment af produkter, der dækker over majoriteten af operationssystemer og hardware platforme, hvilket gør dem tilgængelige for den brede befolkning. Programmet er tilgængeligt for Windows, Windows server, macOS og Android enheder.

Prisen og tilgængeligheden er der, hvor Avast er stærkere end mange lignende produkter; hvis du vil vide mere om, hvorvidt det er det rigtige valg for netop dit behov, så kan du læse mere her. Vi gennemgår de forskellige programmer, som Avast tilbyder samt dens testresultater i forhold til sikkerhed og ydeevne.

Avast Free Antivirus

Avast hører som sagt til blandt de mest populære gratis antivirus programmer på markedet. Det er netop deres Avast Free Antivirus, som de er kendt for. Den er tilgængelig på tværs af enheder fra både MacOS, iOS og Android, og det er en fornuftig løsning til bruger, der kræver kvalitetsbeskyttelse.

Programmet er afhængigt af ”Machine learning” til at beskytte dens brugere fra nye og avancerede virusser og trusler, og drager derfor stor fordel af Avast store trusseldetekteringsnetværk.

Du kan også altid Downloade Avast prøveversioner.

Funktioner

Den har en funktion kaldet ”Behaviour Shield”, der scanner Avast individuelle applikations opførsel for at opdage, om der er noget, der virker unormalt eller forkert.

Derudover har den også en funktion kaldet ”CyperCapture”, der er afhængig af Avast Cloud. Den registrerer mistænkelige filer og sender dem til inspektion i skyen.

Avast Free Antivirus tilbyder også adgangskodeadministration. Det betyder, at den hjælper dig med at skabe avancerede adgangskoder og forskellige adgangskoder til forskellige websteder samt hjælper dig med at huske og holde styr på de forskellige. Store websteder bliver af og til hackede og hackerne kan få adgang til alle dine konti, hvis du bruger den samme adgangskode til alle dine profiler. Jo flere profiler, som hackerne får adgang til, jo flere private information får de adgang til – adgangskodeadministration hjælper dig med at undgå dette.

Programmet hjælper dig også med browseroprydning, så din computer ikke bliver hacket igennem cookies.

Og sidst kan det hjælpe dig med netværksbeskyttelse, og du kan vælge at benytte dig af en tilstand, hvor du ikke forstyrres. Denne deaktiverer pop-up vinduer, når du ser film eller spiller spil.

Avast Premium Security

Avast Premium Security tilbyder en fremragende ydeevne, som du ikke kan forvente, at den gratis version kan følge med. Målgruppen for antivirusprogrammet er hjemmebruger, da det kan beskytte dig mod et stort antal kendte vira, spyware, phishing-angreb og andre typer for malware.

Avast Premium Security leveres med licenser til en enkelt enhed eller flere enheder, hvis det er det, du vælger at købe.

Inden du investerer, kan du altid tage en antivirus test og se, om du kan gavne fra det. Tag testen hos antivirustest.jp.

Egenskaber

Avast Premium Security har en stærk firewallfunktion, som du ikke får med den gratis version, og dermed får du fuld kontrol over din onlinetrafik – både indgående og udgående.

Du får også avanceret beskyttelse mod ransomware med Ransomware Shield, der scanner adfærden fra forskellige websteder og apps. Derigennem kan den opdage eventuelle ransomware trusler samt forhindre uautoriseret filændring.

Du får også en sandbox-funktion, der lader dig teste filer virtuelt så du ikke behøver at downloade dem for at finde ud af, om de indeholder potentielle farer.

Sikkerhed og Ydeevne

Avast er kendt for at fungere godt i antivirus tests og den ligger blandt de førende i de sidste år. Den gratis version scorede de maksimale 6,0 point i kategorien beskyttelse fire ud af fem gange, og den scorede også perfekt i de seneste AV-forsøg.

I testen af programmets ydeevne scorede den 5,5 point fire ud af fem gange, og den placerer sig blandt de letteste antivirusprogrammer.

Opsummering af fordelene ved Avast Internet Security

  • Fantastisk beskyttelse af alle enheder: Avast rangerer flot i de selvstændige tests. Det gør det til et sikkert valg for dig, der gerne vil beskyttes effektivt mod online trusler.
  • God og gratis beskyttelse af enheder fra Android: Selvom den gratis version af Avast ikke nødvendigvis kan anbefales for Windows, så er den et godt valg til Android brugeren, der søger basal beskyttelse af sine enheder til billige penge – eller slet ingen for at være præcis.
  • Fantastiske bruger anmeldelser: Avast har mere end 5 millioner bruger anmeldelser i Google Play Store, der bedømmer den til et gennemsnit på 9,1. En god brugeroplevelse skal aldrig undervurderes.

Related Stories