Anmeldelse af Microsoft Access

-

Microsoft Access er i Officepakken en database og er i sig selv en meget anvendelig applikation, men i den senere tid har den ændret fokus fra database til at være et redskab til oprettelse af databaseapplikation. Mange anvender Access til at køre prædefinerede databaser og Microsoft forsyner med et antal standardskabeloner til apps, så som kontaktadministration og registrering af arkiver.

Access har bevæget sig mod Cloud’en ligesom alle de andre applikationer i programgruppen og kan nu frembringe Web Apps, som kan tilsluttes via din browser. Der er en mængde hjælpeguider til nem konstruktion af disse, så du ikke arbejder dig op fra grunden, når du konstruerer én. Navigation og forskellige visninger er prækonstruerede så længe den Web App, som du søger, kan baseres på en af de databaseskabeloner, som ydes.

Web Apps enten skal tilsluttes gennem SharePoint, Microsofts applikationsplatform, eller fra en Office 365 konto med Access Services. En temmelig stor mængde installation er involveret for at få alt det her til at køre, men når det én gang er etableret, skulle det være muligt at anvende Access som administrationspanel for en database uden at bruge andet end en browser til at få adgang.

Hvis du ustandseligt pløjer dig gennem data, når du opbygger en database på udkik efter særlige egenskaber, skulle Access nye moduler, som grupperer særlige egenskaber ved siden af en tilknyttet sektion kunne sætte fart i tingene. Access 2013 har også antaget den fuldstændige baggrundsvisning, som den anden Office applikation anvender, så det er f.eks. let at se, hvad der er tilgængeligt med hensyn til online databaseskabeloner, når du vælger et nyt projekt.

Cloud kompatibiliteten fungerer på samme måde, som med de andre Office apps, så du kan lagre i og indlæse fra OneDrive på enhver maskine, som er i stand til at køre programenheder. Hvis du virkelig er nødt til at sammenstykke en SQL forespørgsel, mens du venter på et tog på vej hjem fra arbejde, kan du downloade den nødvendige data, i takt med at du har brug for den. Evnen til at konstruere Access Web Apps er den væsentligste nye funktion i i Access 2013, men selv med den hjælp som ydes, så kræves der noget af et engagement vedrørende konstruktionsteknikerne for program og database. På den anden side er de fleste af de nye funktioner i Access relaterede til dens udseende og den følelse den indgiver brugeren.

Læs mere om Microsoft Access

Related Stories