Gratis og nem håndtering af PDF-dokumenter med PDFBox

-

Apache PDFBox er et open-source Java softwareværktøj til håndtering af PDF-dokumenter. Med Apache PDFBox kan du skabe nye PDF-dokumenter og redigere i eksisterende. Det er ligeledes muligt at udtrække indhold fra dine PDF-dokumenter.

Sammenfat, adsplit og læs PDF-dokumenter hurtigt, så vel som du kan kryptere og dekryptere dem ved brug af en række kommandoer. PDFBox er et nyttigt værktøj, som giver dig mulighed for effektivt at styre PDF dokumenter ved brug af kommandoprompten – og blot dit keyboard.

Hvis du antager, at Java allerede er installeret på din computer, skal du starte kommandoprompten og indtaste ”java-jar” instruktion fulgt af bibliotekets søgesti.

Det allervigtigste, som du skal vide om PDFBox er den kendsgerning, at den kommer med et overraskende antal af funktioner til PDF-håndtering. For at stoppe med at søge forvirret omkring, gør værktøjet det muligt for dig at skabe nye PDF filer og læse de allerede eksisterende. Du kan også konvertere dine PDF’er til andre filformater, omdanne tekstfiler til PDF’er og lige så nemt printe dem ud.

Herudover gør dette enkle bibliotek det også muligt for dig at kryptere og dekryptere PDF’er. Du kan desuden uddrage indhold, som tekster og billeder fra dine PDF filer ved hjælp af PDFBox.

Værktøjet rummer også et fejlfindingsprogram og funktioner lader dig kunne overlejre indhold i dine PDF’er. Hertil kommer yderligere, at dette lille værktøj også kan hjælpe dig med at konvertere PDF’er til billedformater, der er mere letvægtsagtige og lettilgængelige.

På udvikleren hjemmeside kan du læse mere om Apache PDFBox

Denne artikel er skrevet i samarbejde med det norske nyhedsmedie StartsidenDin.no

Related Stories