WPS Office – et gratis alternativ til Microsoft Office

-

WPS Office, tidligere kendt som Kingsoft Office, er en gratis Office programgruppe, som giver dig mulighed for at udføre dine daglige kontoropgaver på en nem måde. Det er et gratis alternativ til Microsoft Office.

Download gratis

WPS Office er tilgængelig for Windows, Linux, Android og iOS. Multi-platform processoren har hjulpet WSP Office med at opnå en stor popularitet. WPS Office er langt bedre end dens tidligere Kingsoft version – den er blevet fuldstændig ny organiseret for at kunne imødekomme en kontorbrugers moderne krav. den har fået nyt navn, et nyt design og nye funktioner – men er stadigvæk uden omkostninger.

Her vil vi gøre rede for funktioner i WPS Office

WPS Office kunne være en konkurrent til Microsoft Office. men den yder fuld support til Microsoft Office formater, som DOC, XLS, PPT osv. – og du ved at det er en del af konkurrencemomentet, eftersom support til disse formater vil kunne tilskynde nogle Microsoft Office brugere, som ikke har råd til at opgradere til nye versioner, til at skifte til dette gratis alternativ.

Programgruppen inkluderer tre applikationer: Writer, Presentation og Spreadsheet.

WPS Office Writer

Writer er den funktionsfyldte komponent i programgruppen, som supporter alle de almindelige formater – ligesom Word. Du kan anvende Writer til at skrive dine skoleprojekter og oprette et resumé af snart sagt alt. Writer giver dig endog mulighed for at tilføje verbal kunstfærdighed, tekstfelter, overskrifter, fodnoter etc. Du kan yderligere tilføje diagrammer, symboler og ligninger.

WPS Office Presentation

Med hensyn til Presentation komponenten i programgruppen, så giver den dig mulighed for at oprette præsentationer og endog præsentere dem ved at gøre brug af lysbilledfunktionen. den fremkommer med ni automatisk indlæste udformninger og du kan downloade mere fra deres website. Presentation supporter animationer og overgange. Den er, hvad PowerPoint er i Microsoft Office.

https://www.youtube.com/watch?v=bcsRbbYoQ_8

WPS Office Spreadsheets

Spreadsheet er den mest nyttige og betydningsfulde komponent i programgruppen. Ligesom med Excel kan du oprette arbejdsbøger med mere end én side. Den fremkommer med alle de vigtige funktioner, så som automatisk sammentælling, blanding af regneark celler, formularer, sortering etc.

Du kan ubesværet redigere mere end én fil ved hjælp af funktionen til prioritetstabulering. Til forskel fra Microsoft Office, kan du åbne mere end én fil i det samme vindue, således at du med lethed kan navigere mellem multiple filer. Du kan naturligvis tilføje denne funktion til Microsoft Office ved brug af Office Tabs.

WPS Office er en gratis officepakke

Applikationernes UI er i nogen grad lig med Microsoft Offices. Hvis du tidligere har brugt Microsoft Office, vil du heller ikke stå over for store besværligheder ved at bruge WPS. UI er nemt at anvende og indbefatter tre automatisk indlæste skins. Af dem er to moderne skins og en er skin i klassiske stil. Du kan tilslutte skins efter behag.

Med WPS Office får du en gratis officepakke som du hurtigt kan dele dokumenter ved brug af den indbyggede e-mail funktion. Den prøver at sikre dit arbejde så godt som muligt ved at oprette automatiske sikkerhedskopieringer af filen, denne funktion er også kendt som Auto-Save i Microsoft Office.

Programmet supporter også kryptering af dokumenter, således at du kan beskytte dine dokumenter mod misbrug og tyveri.

Frem for alt er WPS et godt, gratis alternativ til Microsoft Office og den kan udføre næsten enhver opgave, som Microsoft Office kan. 45-MB installationen ydede mere end jeg forventede. Eftersom den også er til rådighed for mobile platforme, kan du åbne dine WPS dokumenter på mobiltelefoner uden nogen risiko for at miste data, eller effekter. Den er imidlertid ikke disponibel for Windows Phone, men vi forventer at selskabet vil arbejde for dén mobile platform, der hurtigst vinder frem.

Related Stories