Antivirus til dit firma med Kaspersky Endpoint Security Cloud

-

Kaspersky Security Cloud dækker de specifikke behov i mindre-til-medium størrelse af virksomheder – idet den hjælper med at sikre alle deres Windows og Mac computere/Endpoint, samt filservere, Android og iOS mobile enheder/tablets.

Den industriførende beskyttelse som Kaspersky Endpoint Security Cloud yder er hurtig at installere, implementere, udrulle og køre. Der er ikke behov for at købe yderligere hardware – og alle sikkerhedsindstillinger kan administreres fra enhver lokalitet, også fjernstyret.

 

Brugervenlig administration

Alle sikkerhedsfunktioner på tværs af alle Windows desktops, laptops og filservere, samt Android og iOS mobile enheder kan installeres og administreres via en konsol til central administration. Du har ikke behov for nogen særlige IT-sikkerhedsfærdigheder for at betjene konsolen og administrere dit firmas sikkerhed – herudover er det let at definere sikkerhedsstrategier, som du kan anvende på tværs af alle dine Endpoints.

 

Beskyt alle dine enheder

Prisvindende sikkerhedsteknologier beskytter Windows og Mac desktop-computere, laptops og filservere mod kendte og ukendte IT-trusler – indbefattet malware og andre former for ransomware angreb. Adskillige sikkerhedslag indbefatter traditionel, proaktiv og cloud-assisteret antimalware for filer, e-mails og internetaktivitet, samt en kraftfulde firewall, Network Attack Blocker og System Watcher teknologier. De traditionelle antivirusløsninger fra Kaspersky kan sagtens sikre medarbejdernes hjemmecomputere – dog er anbefalingen at anvende Kaspersky Security Cloud til IT-infrastrukturen i selve virksomheden.

Løsningen bliver leveret med standard sikkerhedsstrategier udviklet af Kasperskys sikkerhedseksperter, så alle dine enheder kan drage fordel af umiddelbar beskyttelse.

 

Cloud-baseret antivirus

Eftersom alle funktioner bliver administrerede fra clouden, er der ikke behov for at downloade en administrationskonsol til nogen af dine servere. I stedet for skal du blot besøge det cloud-baserede konsol – på cloud.kaspersky.com – og starte med at udrulle sikkerhedssoftwaren til dine computere, file servers og mobile enheder.

Læs mere om Kaspersky Security Cloud

 

Related Stories