Microsoft Office apps til Android

-

Microsofts Office programgruppen med produktivitetsapps er én bedste i klassen, når det kommer til tekstbehandling, regneark og præsentationer.

Der er en god chance for, at hvis du har et firma af en vis størrelsesorden, eller hvis du er studerende, så anvender du f.eks. Microsoft Office Word, programgruppens tekstbehandlingsprogram eller regnearket Microsoft Excel til dine økonomiske udregninger. Men hvordan får du fat i Android-udgaverne af disse apps med deres egne enestående funktioner?

Her skal vises, hvordan du skærer igennem al den forvirring og får adgang til den Android version af Microsoft Office app’en, som passer bedst til alle dine behov.

I sidste ende er der så Office 365 som både private forbrugere og virksomheder investerer i, når de køber Microsoft Office. Det er bogstaveligt den softwarepakke, som brugere installerer på deres computer for at få adgang til alle apps i officepakken. Hvilken version du vælger afhænger i sidste ende af din særlige brugersituation.

Office 365 Personal giver én bruger mulighed for på sin PC eller Mac at installere Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote – Word til tekstbehandling, Excel til elektroniske regneark, Power Point til præsentationer og OneNotes til at tage notater, Publisher til dynamiske publikationer og Access til databasehåndtering. Som navnet antyder, så denne udgave målrettet hjemmebrugere, studenter og den selvstændige med blot én computer.

Office 365 Home indbefatter hele fem installationer af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote. Du kan fri fordele dine fem installationer på Windows-baserede computer og Macintosh-baserede computer, så længe det samlede antal ikke overstiger fem – stor fleksibilitet og et passende antal installationer til den større familie eller firmaet med et par ansatte.

Endelig er der Office 365 Enterprise. Den større udgave, specifikt målrettet en større virksomhed, indbefatter Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote. Denne ”Enterprise” udgave tillader op til 25 individuelle installation på tværs af Windows- og Macintosh-computere. Der følger ligeledes en lang række hjælpeapps med som Skype til Business som letter kommunikationen, både internet og eksternt i virksomheden.

At købe en af disse udgaver af Office 365 handler meget om det antal af installerede Microsoft Office apps du har behov for. Office 365 Personal er klart til den private forbrugere, men kan også sagtens være rigeligt til den selvstændige konsulent. Hvis du som f.eks. IT-chef har behov for flere installationer, så vil investeringen i Office 365 Home hurtigt blive en bedre kortsigtet handel for dig. Hvis du derimod virkelig vil have et storartet udvalg af apps til forbedre produktiviteten i din organisation, så er det umuligt at komme udenom Office 365 Enterprise – med 25 installationer og en række effektive hjælpeapp er denne løsning en god investering prisen taget i betragtning.

Related Stories