Kaspersky har lanceret deres 2019-serie af antivirusprogrammer

-

Kasperskys 2019 serie af antivirusprogrammer er lanceret af den russiske IT-virksomhed og tilbyder glimrende beskyttelse med en moderat systempåvirkning og mange ekstra funktioner med de dyrere produkter.

Kaspersky 2019 fortsætter firmaets stærke tradition for topscorende beskyttelse med moderat systempåvirkning.

Kaspersky Total Security til højeste pris leverer alle former for tilbehør, indbefattet sikkerhedskopieringer af filer og en passwordstyrer. Internet Security på et prismæssigt mellemniveau har alt det, som de fleste behøver, med forældrekontroller og en styrket browser.

Kaspersky Anti-Virus tilføjer phishing- og spywarebeskyttelse, scanner e-mail og øjebliksbeskeder, kontrollerer dit system for kendte sårbarheder og har en gamer mode til at formindske afbrydelser, imens brugeren spiller computerspil. Men dens funktioner blegner i sammenligning med dem til samme pris i Bitdefender Antivirus, som indføjer en passwordstyrer og en styrket browser.

Kaspersky Internet Security tilføjer forældrekontroller, webcambeskyttelse, en styrket web browser, anti-tyveri software og op til 200MB dagligt datatrafik over en VPN (du kan også læse om andre og mere avancerede VPN-løsninger via denne anmeldelsesside. Internet Security overvåger også alle enheder på dit hjemmenetværk, stopper uønsket software i at blive installeret og indbefatter browser add-ons, som vurderer websitesikkerhed og blokerer banner reklamer. Licensen dækker Kaspersky til Windows, Mac, iOS og Android.

Kaspersky Total Security tilføjer funktioner til filsikkerhedskopiering og lagring, filkryptering og en passwordstyrer.

Der er et fuldstændigt nyt Kaspersky produkt med i 2019-serien, men det er ikke et decideret antivirusprodukt: Det er Kaspersky Security Cloud. Det er mere en serviceydelse, end en applikation, selv om det indbefatter antivirusfunktioner, som afhænger af en konstant internetforbindelse. Den gratis version af Kaspersky Security Cloud lader dig kunne lagre op til 15 passwords i en passwordstyrer. Den betalte version fjerner passwordbegrænsningerne og tilføjer 500MB om dagen til VPN-brug.

Hvis du ønsker at købe en af én af Kaspersky antivirusprogrammet Total Security skal du bruge følgende link:

Køb Kaspersky Total Security

Fornyeligt bandlyste U.S. regeringen brugen af Kaspersky Labs produkter for regeringsagenturer og leverandører. Det Moska-baserede firma insisterer på, at det ikke har nogen tilknytning til den russiske regering. Vi har aldrig oplevet noget overbevisende vidnesbyrd om, at Kaspersky software er usikker at bruge til civile formål og førend vi gør, vil vi fortsætte med at anmelde og anbefale Kaspersky.

Related Stories